MANN FILTER


logo MANN FILTER MANN FILTER Firmaet Filterwerk Mann+Hummel GmbH er vel nok den mest kendte europæiske producent af filtre til køretøjer. Varesortiment, der fremstilles af MANN FILTER, tæller over 4000 varer. Nomenklatur af bilfiltre MANN omfatter luft-, olie-, brændstof- og kabinefiltre for næsten alle eksisterende mærker og modeller af både biler og lastbiler.
Takket være produktionens højeste kvalitet er selskabet leverandør til de største bilfabrikanter. Varerne leveres til førende vestlige og østlige bilproducenters transportbånd (MB, BMW, VOLKSWAGEN, AUDI, OPEL, FORD, VOLVO osv.). MANN FILTERs produktion forbedres hele tiden. Koncernens eksperter udfører konstant videnskabelig forskning, og der udføres forsøgsvirksomhed i samarbejde med bilproducenterne.
Filtre MANN FILTER er på omgangshøjde med sådanne velkendte mærker som KNECHT-MAHLE og HENGST FILTER. Nøje valg af filtredele og en tysk teknologi af olie-, luft- og brændstoffiltrers fremstilling sikrer en lang levetid af dyre reservedele i din bil.

 

Producentside MANN FILTER: catalog.mann-filter.com

 

Mest solgte MANN FILTER

   

Copyright © 2017