Hjem Handelsbetingelser
Betaling Levering
Kontakt os Registrer
Glemt din adgangskode? Returpolitik
Rabat  

 

Spørgsmål - svar. Ofte stillede spørgsmål.
 
Hvor ligger jeres virksomhed?
Vores virksomhed er placeret i Letland, i Riga by. Letland er fuldgyldigt medlem af Den Europæiske Union. Alle selskaber, som er registreret i Letland, betaler fælles EU-skat. 
 
Skal jeg betale told ved fortoldning? 
Told skal ikke betales, hvis du befinder dig inden for EU-zonen.
 
Er Moms inkluderet i prisen?
Moms er inkluderet i priser, der er anført på webstedet. Du skal ikke betale Moms, hvis du befinder dig inden for EU-zonen.
 
Jeg har bestilt reservedel, men den passer ikke til. Hvad skal jeg gøre? 
Hvis du har bestilt reservedel, men den passer ikke til, så vil vi bytte den. Men ikke de reservedele, som var specielt bestilt til dig fra producenten. Disse reservedele kan byttes kun hvis de er defekte. 
 
Kundebestilling af reservedele. Hvorfor skal nogen reservedele bestilles fra producenten?
Hvis den del, du bestiller, er til en sjælden bil eller en bil, der ikke længere er tilgængelig, er det muligt, at denne del ikke er på vores lager.I så fald skal denne del bestilles kun direkte fra producenten. Leveringstid på bestilte reservedele kan være længere. 
(vi bestiller aldrig varer fra producenten uden at har aftalt leveringstid med dig, hvis leveringstid er ikke tilfredsstillende, vil vi refundere dig det betalte beløb)
 
Min ordre er blevet AFVIST. Hvorfor? 
Du har bestilt en reservedel, men din ordre er blevet afvist. Det er en ubehagelig situation, men det sker alligevel. Grunden til at din ordre er blevet afvist er, at de dele findes ikke på vores lager og hos vores leverandører - producenter. I så fald vil vi refundere dig det betalte beløb straks.
 
Jeg har bestilt og betalt reservedel, men min ordre er blevet afvist. Hvornår får jeg mine penge tilbage?
Du kan være sikker på, at vi vil returnere det betalte beløb til din konto samme dag. Vi kan ikke garantere, at du kan se returneret beløbet på din konto samme dag, da dette skyldes omstændigheder uden for vores kontrol. Men under alle omstændigheder sker tilbagebetalingen ikke mere end i 4 - 6 dage)
 
Hvor lang tid tager levering?
Vi gør vores bedste for at levere din ordre så hurtigt så muligt. Ordren sendes som regel dagen efter registrering af bestilling og betaling. Hvis vi af en eller anden grund ikke kan sende ordren straks, vil vi give dig en besked om dette. (hvis leveringstid er ikke tilfredsstillende, vil vi refundere dig det betalte beløb)
Hvis du befinder dig inden for EU-zonen, er leveringstiden som regel 4 - 6 arbejdsdage.
Hvis du ønsker at få din ordre inden for 1 - 2 dage, kan vi sørge for ekspreslevering. (denne service betales separat).
 
 
 

 

 


"LK Parts SIA"  Reg.nr: LV 50203050101, Latvija, Riga LV-1082, Marsa gatve 5 - 59

 

  

Copyright © 2017